Blog

Professionell hjälp för att minska fett på kroppen

Har du provat allt du kan under en längre period utan att någonting hjälper? Du har tränat regelbundet och varierande, både kondition och styrka av alla dess slag. Kanske försökt dig på varenda diet som finns tillgänglig därute, gjort ett seriöst försök att variera kosten och äta nyttigt. Ändå har du ett eller flera ställer på kroppen som inte vill ge med sig – som fortfarande dallrar av fett och får dig att må dåligt? Då kan det vara dags att fundera på en fettsugning.

Se fettsugning som en hjälpande hand

Det finns mycket stigma kring ordet fettsugning, men det är absolut inget fel med att behöva få professionell hjälp ibland. Vi kan inte alltid styra själva hur kroppen beter sig.

På Akademikliniken kan de hjälpa dig med en säker och hållbar fettsugning på flera olika ställen på kroppen, allt från lår till haka, rygg eller mage. De ger dig gärna råd och hjälper dig med alla dina funderingar, frågor och rädslor. En fettsugning handlar inte om fåfänga utan snarare om att må bra både på insidan och utsidan. När det handlar om att förminska fett på kroppen så är det mycket som spelar in. Allt från arvsanlag till graviditet och andra yttre faktorer. Du kan känna dig trygg på Akademikliniken både inför operationen, på operationsdagen och med hjälp efter ingreppet.

Sunda levnadsvanor hela livet

Även om du får hjälp med att reducera fett från din kropp så är det viktigt att fortsätta hålla sunda levnadsvanor efteråt. Satsa på regelbunden motion, bra kosthållning, att reducera stress och få en god nattsömn. En fettsugningen är bara början; för att fortsätta må bra och trivas med dig själv så måste du ta hand om dig själv på rätt sätt. Kom ihåg att en jämn balans av allting är viktigast, gå inte till överdrift och se till att unna dig något ibland också för att njuta av livet.

appdev