Blog

Få drömkroppen med träningskorsett och rätt kost

Är det dags att få drömkroppen? Känner du att du har problem med att få den kroppen du vill trots att du att du försöker träna och äta bra? Om du vill få din drömkropp så att du kan få på dig den där klänningen, ta av dig t-shirten på sommaren utan att skämmas eller helt enkelt bara få en bättre känsla i kroppen är det dags att sätta igång. Om du vill få riktigt bra resultat kan det vara riktigt effektivt att använda träningskorsett, äta rätt kost och samtidigt träna.

Träningskorsett

Om du drömmer om att få den där timglasliknande midjan eller om du helt enkelt vill få en smalare midja kan en träningskorsett vara ett riktigt bra alternativ för dig. En träningskorsett, eller en waist trainer som det kallas, kan hjälpa dig att få en bättre hållning och samtidigt hjälpa dig att förbränna fett. Just korsetten är heller inget nytt påfund då den funnits väldigt länge, men med dagens anpassade träningskorsetter kan du med en konsekvent och kontinuerlig användning få den perfekta midjan.

En rekommendation är att börja använda träningskorsett mindre i början för att sedan använda den mer och mer med tiden. För att nå absolut bästa resultat av den bör du även samtidigt äta rätt, dricka tillräckligt med vatten, sova tillräckligt och även träna. Gör du det har du väldigt goda chanser att få din drömkropp.

Rätt kost

Om du vill gå ner i vikt samt få en smalare midja eller helt enkelt forma till kroppen bör du såklart även tänka på kosten. Det finns mängder av olika dieter du kan följa, där de flesta egentligen funkar så länge du får i dig mindre mat i energi än vad du gör av med. Ligger du på ett litet underskott kommer du att tappa lite i vikt. Svårare än så är det inte. Du kan även tänka på vad du stoppar i dig. Du kan till exempel minska på socker, vitt bröd, snabbmat och alkohol. Att även i stort minska lite på kolhydrater samt öka proteinintaget kommer att ge dig en fördel i din viktnedgång. För det första hjälper proteinet dig att hålla dig mätt, vilket innebär att du inte behöver äta lika mycket. För det andra kommer även proteinet minska din muskelnedbrytning när du går ner i vikt, vilket självklart också är bra för att du till exempel ska orka att träna.

Glöm inte träning

Trodde du att du skulle slippa undan denna helt? Det är faktiskt inte nödvändigt att träna om du bara har en god kost, använder en träningskorsett och vardagsmotionerar. Men det är en stor fördel, då din förbränning går fortare och kommer att effektiviseras ju mer tränad du blir. Det blir även lättare att ligga på ett kaloriunderskott med kosten, vilket är en förutsättning för att du ska kunna gå ner i vikt. Kaloriunderskott är alltså att du gör av med fler kalorier än vad du får i dig.

appdev