Blog

LCHF – botemedel mot sjukdomar

Många som äter en LCHF kost märker snabbt att deras kropp förändras. De går ner till en normal vikt och de sjukdomar och märkliga symptom de lider av börjar försvinna när de ätit kosten under en tid. För några dröjer det en längre tid medan andra märker av det efter bara ett par veckor.

Bli frisk med din kost

Faktum är dock att LCHF verkar hjälpa många människor att bli friska från sjukdomar och besvär de lidit av under många års tid. När de lägger om kosten till att äta mat som kroppen verkligen behöver och vill ha istället för att äta en kost fylld av kolhydrater och socker, då händer det saker.

När du börjar ge kroppen riktig näring istället för halvfabrikat, då får den en chans att läka och bli frisk. Den får rätt förutsättningar och du kommer märka skillnaden.

Må bättre av LCHF

LHCF kan hjälpa dig med allt från att få upp energin och humöret till att känna dig lättare i kroppen och sinnet. Dessutom kan kosten hjälpa dig att få bukt med dina långdragna magproblem och stabilisera ditt blodsocker om du har diabetes. Om du lider av högt blodtryck finns det ännu en anledning till att testa LCHF, detta kan nämligen sänkas till normala nivåer genom en kostomläggning.

Det finns helt enkelt en stor mängd anledningar till varför du bör testa att äta enligt LCHF. Om du har tur är det just denna kost som är svaret och lösningen på de problem du upplever med din kropp.

appdev