Blog

Läs framgångshistorier

Finns det något roligare än att läsa om andra som har lyckats med just det du försöker göra? Genom att läsa om andra människors framgångshistorier kan du få motivation och inspiration att fortsätta när det känns som tyngst. Andra människor som redan har gjort samma resa som du ska ge dig på kan ge dig tips och råd om hur just de lyckades att lägga om sin kost till en hälsosammare sådan.

Det finns mängder av ställen att hitta inspiration på. Hela internet formligen flödar av inspirationskällor för människor som har lyckats och nu vill ge dig tips och råd på vägen till ditt mål. Det finns bloggar och forum där du kan hitta likasinnade. I forum kan du diskutera LCHF med andra och se hur just de lägger upp sin kost.

Kanske har du dessutom någon i din närhet som äter enligt LCHF och kan ge dig råd på vägen. Om din moster har ätit enligt LCHF och gått ner i vikt är hon den första du borde vända dig till för att få råd. Kom ihåg att stöttning av familjemedlemmar är den bästa formen av stöttning du kan få.

appdev