Blog

Bli dietist på distans – ta ett företagslån

Brinner du för träning, kost och hälsa så kanske ett eget företag kan vara något för dig? I så fall bör du driva verksamheten på distans för att få bättre förutsättningar att lyckas med den. Erbjud dina tjänster via datorn oavsett var kunderna befinner sig så kommer du att vara mycket konkurrenskraftig.

Hård konkurrens i hälsobranschen

Det krävs att man sticker ut och kan erbjuda något annorlunda om man ska jobba med träning, kost och hälsa. Att jobba i hälsobranschen är nämligen något som kan vara svårt om man inte kan skapa sig en bra plattform att utgå ifrån. Konkurrensen är hård och många erbjuder liknande tjänster. Därför krävs det ett enormt stort eget engagemang för att marknadsföra sig som hälsocoach, personlig tränare eller dietist. De flesta som arbetar inom branschen är egna företagare och måste därför marknadsföra sig själva. Om du brinner för att driva ett eget företag måste du också marknadsföra dig.

Ta lån och kom igång med verksamheten

Om man ska starta ett företag brukar det krävas kapital. Beroende på vad verksamheten ska syssla med så kan storleken på kapitalet variera. Som egen företagare inom hälsobranschen kanske du kan behöva lägga en del pengar på marknadsföring i början. Ansök om ett företagslån hos Qred för att snabbt komma igång med marknadsföringen och göra dig synlig på olika sätt. Om inte kunderna vet att du finns så kommer det vara svårt att bygga upp ett eget företag.

Stick ut från mängden – jobba på distans

Att jobba på ett sätt som sticker ut från mängden är viktigt om man vill märkas. Kanske har du ett unikt koncept när det kommer till träning, kost och hälsa som du kan erbjuda dina kunder? I så fall är det något som du bör trycka på lite extra. Exempelvis kan du erbjuda dina tjänster enbart på distans så att du kan möta kunderna oberoende av tid och rum. Huvudsaken är att du har något unikt att erbjuda, oavsett vad det är.

appdev